اسلام
گسترده ترین مزارع قهوه در جهان ممکن است در حال حاضر در مناطقی مانند ویتنام و برزیل و دور از خاورمیانه باشد، اما قهوه بدون اسلام آن چیزی که امروز است نخواهد بود. در واقع، در بین همه ادیان اصلی، اسلام نزدیکترین پیوند را با فرهنگ قهوه با سابقه ای به قرن ها قبل دارد، زیرا بسیاری از محققان قهوه معتقدند که این نوشیدنی محبوب در یمن منشا گرفته است. قهوه به طور گسترده توسط صوفیان در هنگام نماز و مراقبه مصرف می شد، مراسمی که تا شب های تاریک ادامه داشت.
بودیسم
بودایی ها به طرز باورنکردنی مراقب رویکرد خود به زندگی هستند و با دقت مسیرهایی را برای هدایت آنها به سوی روشنگری انتخاب می کنند. در حالی که هیئت منصفه هنوز در مورد مصرف قهوه صحبت نمی کند، اکثر بودایی ها معتقدند قهوه در حد اعتدال کاملاً خوب است، تا زمانی که با حکم پنجم، دستورالعمل اخلاقی برای تمرین بودایی ها، تداخل نداشته باشد. دستور پنجم در مورد مسمومیت هشدار می دهد و از پیروان می خواهد که از مواد مخدر، نوشیدنی های غیرمجاز و سایر اکسیرهای تغییر دهنده ذهن که می توانند در رسیدن به نیروانا اختلال ایجاد کنند، دوری کنند.
ویکا
عمل ویکا در درجه اول بر جادوگری و پرستش طبیعت متمرکز است. آنها را بعد از یک مراسم یا طلسم مصرف کنند، آنها همچنین به دنبال اجزای پاک کننده و افزایش خلاقیت قهوه هستند. بت پرستان به سمت گیاهان، سبزیجات، میوه ها و هر چیزی که از روی زمین رشد کرده است جذب می شوند. از آنجایی که دانههای قهوه از درختان به دست میآیند، این نوشیدنی به اندازه کریستال و بخور برای ویکان ارزشمند است. همچنین اعتقاد بر این است که قهوه منبعی برای پیشگویی است، زیرا مؤمنان می توانند نشانه هایی از خواندن تفاله های قهوه را تفسیر کنند که به عنوان تاسوگرافی نیز شناخته می شود. این شاخه از پیشگویی هزاران سال است که انجام می شود و محبوبیت آن افزایش یافته است، به ویژه با افزایش علاقه به جادوگری در ایالات متحده.
بسیاری از تفاوت ها مذاهب و پیروان آنها را متمایز می کند، اما خوشبختانه عشق به قهوه یکی از آنها نیست. علیرغم جداییهای فرهنگ، قومیت و باورها، قهوه یکی از ثابتهای جهانی است که همچنان مردم را به هم نزدیک میکند.